Tiistai-inspis – Budjettityylit

Joulun sekä henkisesti ja taloudellisesti raskaan alesesongin jälkeen inspiraation lähdettä ei tarvitse hakea kaukaa. Lompakkoon katsominen riittää. Tällä viikolla inspiraatiokollaasi onkin koottu pääosin edullisemmista jutuista. Tumma selvage-denim toimii aina, ja H&M tarjoaa ne todella kilpailukykyiseen hintaan. Yläosana on tiukkaankin budjettiin mahtuva Uniqlon paita. Sen kanssa toimii harmaa NN07:n neuleen ja irtotakin välimuoto, jota saa ainakin tässä vaiheessa alennushintaan. Kun muu setti on värimaailmaltaan todella yksinkertainen, sukat ja ranneke piristävät kokonaisuutta. Villit fair isle -kuviot ovat paikallaan nimenomaan talveen.

Kuten jo Uniqlon nappikauluspaitaa koskevassa jutussa totesin, kaiken ei aina tarvitse olla erikoista tai kallista. Kuitenkin yhdestä jutusta on vaikea säästää — kengistä. Tähän kollaasiin valitut Parabootit ovat varsin hintavat, mutta asia vain on valitettavasti niin, että halvalla ei saa hyviä nahkakenkiä. Alet, Ebay- ja kirppislöydöt ovat toki eri asia, mutta uudet kunnolliset nahkakengät tapaavat maksaa suhteellisen paljon (jonkinasteisia poikkeuksia löytyy). Paraboottien kohdalla rahankäytölle on erityisen hyvä peruste; Monocle-lookin saavuttamisesta kannattaa maksaa.

Jotta ei oltaisi täysin todellisuudessa kiinni, tärkein asuste on Omegan tuoreehko Seamaster 300 magneettisuojatulla Master Co-axial -koneistolla. Kyseessä on todella mielenkiintoinen uusvanha malli, joka on yksi parhaista viime vuoden uutuuskelloista. Budjettivaihtona Timex on erittäin suositeltava. Merkin Weekender on klassikko siinä, missä moni muukin ja sitä löytää Ebaysta todella edulliseen hintaan. 

Tiistaiinspis32

Denim: H&M, Paita: Uniqlo, Takki: NN07, Kengät: Paraboot, Sukat: Chup, Vyö: Andersons, Ranneke: Chamula, Kello: Omega


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi