Levi’s 501 CT – Budjettityylit

Kesä ja denim ovat yhtälö, joka vaati aivan omanlaisensa lähestymistavan. Kuumuudessa kannattaa jättää jäykkä ja ahdistava raakadenim kaapin perukoille. Sama koskee myös slimmejä mustia farkkuja, sillä parempia vaihtoehtoja löytyy. Kuten Levi’s 501 CT.

Kirjoitin kutakuinkin vuosi sitten klassikkofarkkujen päivitetystä mallista, joka kantaa nimeä 501 CT. Tällöin totesin, että Levi’s on ollut Vintage Clothing -linjaansa lukuun ottamatta mielenkiintoa herättämätön merkki. Tilanne ei ole muuttunut oikeastaan millään tavoin. Viime kesäisestä kiinnostuksesta huolimatta olin oikeastaan unohtanut koko 501 CT:t.

Kuitenkin toukokuun myötä Suomeen saapunut lämpö sai minut kaipaamaan kesäisiä farkkuja. Omistamani APC:n kivipestyt Petit New Standardit tuntuivat leikkauksensa puolesta turhan kapeilta. Eivätkä myöskään Acnen Townit täyttäneet kaikkia kriteereitäni. Muita vaihtoehtoja oli siis pohdittava.

Levi’s 501 CT

Tarjontaan perehdyttyäni törmäsin Acne Studiosin on mielenkiintoiseen uutuusmalliin nimeltä Van. Niitä tutkailtuani tulin johtopäätökseen,että ne täyttäisivät kaikki toiveeni täydellisistä faijafarkuista. Kuitenkin reilun 200 euron hinta tuntui aika pahalta. Hinnasta huolimatta suunnittelin kyseisten farkkujen hankintaa vakavasti, mutta onneksi mieleeni juolahti selvästi edullisempi ratkaisu: Levi’s – tarkemmin 501 CT.

Kuten kirjoitin aikaisemmin, en ylipäänsä muista, että olisin ikinä aikuisiällä harkinnut Leviksien hankkimista vakavasti ennen 501 CT:tä. Mallista löytyikin täydellisen vaaleaksi kivipesty versio, joten tilanteessa ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin niin sanottu pakkopoisto. Nämä denimit, valkoiset tennarit ja jokin rento yläosa — kesäsettini oli kunnossa.

Levi's 501 CT ja kollari

Denim: Levi’s 501 CT, College: Acne Studios, Tennarit: Adidas Originals

Levi’s 501 CT:tä saa muun muassa Mr Porterilta, jolla on tällä hetkellä ilmainen toimitus.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi