Budjettityylit – Uniqlo chino-shortsit

Kesäkuun myötä budjettityylit tekee paluun kesäisissä tunnelmissa. Vaikka helteet ovat tässä vaiheessa vasta tulossa, ei ole liian aikaista nostaa oman kesärotaationi luottopelaajaa, Uniqlon chino-shortseja.

Uniqlo on tunnettu edullisten, mutta hintaan nähden laadukkaiden vaatteiden valmistajana. Budjettityyleissä olen aikaisemmin hehkuttanut sen paitoja todeten niiden olevan loistava hankinta peruspaidaksi rotaatioon. Lafkan shortsit eivät poikkea linjasta. Näissä on niin sanotusti bang for the buck kohdallaan, mikä on hyvä juttu rahojen jäädessä kaikkeen muuhun enemmän tai vähemmän tarpeelliseen. Shortsien laadullinen tuntuma on aikaisempina vuosina ollut selvästi kalliimpien tasolla, mutta tässä kohtaa pitää mainita tietynlaisen fiiliksen puuttuminen. En ole kuitenkaan antanut sen haitata – onhan Uniqlo sentään Japanista.

Kyseessä on todelliset no-nonse shortsit. Kuitenkin yksityiskohdista maininnan ansaitsee parin viime vuoden malleissa ollut taskun sisäinen lisätasku puhelimelle. Tämä voi kuulostaa epäilyttävältä, mutta toimii käytännössä todelle hyvin. Tasku pitää puhelimen paikoillaan vauhdikkaammassakin kesämenossa. Ainakin iPhone 4- ja 5-sarjan mallit ovat mahtuneet siihen mainiosti. Nykyisten steroideja nauttineiden puhelinten aikana tilanne voi olla eri. Joka tapauksessa kysymyksessä on todella toimiva ratkaisu. Tämän vuoden tarjonta on itseltäni tosiaan vielä testaamatta, mutta eiköhän tässä yhdet tai kahdet tule kesän aikana poistettua.

tiistaiinspis26

Lopuksi vielä näin tiistaihin hyvin sopivana pieni inspiraatiokollaasi mielestäni asiallisesta shortsisetistä. Vaalea alaosa yhdistetään Acnen denim-paitaan, valkoisiin klassikkotennareihin ja aurinkolaseihin – yksinkertaista ja toimivaa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi