Budjettityylit – Uniqlo bomber

Uniqlon ylivertaisuutta budjettikamoissa on hehkutettu riittämiin. Silti valikoimasta nousee tasaisesti tuotteita, joiden kohdalla koen suorastaan velvollisuudekseni saattaa ne kaikkien tietoon. Tai no, tämän saitin kohdalla kaikkien  ei ole ehkä paras ilmaisu, sillä määrä on kovasta yrityksestä huolimatta pysynyt varsin pienenä. Mutta se laatu…

Mennään sitten asiaan, eli Uniqlon bomberiin. Hankin kyseisen takin jo elokuussa. Käyttöä se ei ole varsinaisesti nähnyt muutamaa testikertaa lukuun ottamatta. Takin ohut toppaus on ollut liikaa varsin lämpimään alkusyksyyn. Eiköhän käyttöä kuitenkin ala kertyä ilmojen kylmetessä.

Uniqlon bomberin mitoitus on normaali, mutta pituutensa vuoksi takki ei ole parhaimmillaan kiinni. Tämä taitaa olla monissa bombereissa ongelmana. Muut yläosat tulevat takin alta rumasti esiin sen ollessa kiinni. Jos helmassa ei ole resoria, kuten alla olevassa takissa, ongelmaa ei tule. Uniqlon kanssa ratkaisu onkin kulkea reteästi rotsi auki.

Acne Studios – Silas jacket

Pienestä kritiikistä huolimatta Uniqlon pilottitakki on valmistajalle tyypilliseen tapaan bang for the buck. Sen lisäksi suosittelen tsekkaaman Uniqlon muunkin takkivalikoiman. Jo suhteellisen pienellä summalla – kuten 300 eurolla – rakentaa jo hyvän perusrotaation, jolla pärjää oikeastaan koko Etelä-Suomen talven. Jos lähtisin aivan alusta, hankkisin seuraavat tuotteet mainitussa järjestyksessä: bomberi, Chesterfield ja esimerkiksi jokin ultra light down -tuote lämpökerrokseksi. Oikeastaan voisin hankkia ne joka tapauksessa. Ei kai takkeja voi olla liikaa.

Arvosanani bomberille on tasainen 3/5. Kyllähän siitä tarkkaan katsoessa näkee, että nyt ollaan käyty budjettiosastolla. Kyseessä onkin erityisen hyvä hankinta, jos ei ole varma siitä, ovatko bomberit oma juttu mutta sellainen kuitenkin kiinnostaa.

Ennen pelotti, nyt on pilotti – lol

Uniqlo bomber jacket

Uniqlo Bomber - Stone Island Sweatshirt - Acne Studios Town TW - Adidas Gazelle

Uniqlo Bomber – Stone Island Sweatshirt – Acne Studios Town TW – Adidas Gazelle


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi