Budjettityylit – Adidas Adilette

Kun kesäsäät näin elokuussa ovat vihdoin tuntuvat saavuttaneen Suomen, on aika kaivaa hellekamat esiin. Kuumassa ei ole viileämpää vaihtoehtoa kuin sandaalit.

Sandaalit eivät ole ikinä erityisen nätit, joten niitä hankkiessa ei kannata edes tavoitella tavanomaista esteettisestä miellyttävyyttä. Suunta on siis kohti rumankauneutta, jollaisia vaihtoehtoja löytyy muun muassa Birkenstockilta, Suicokelta ja Tevalta. Jos ei kuitenkaan halua niin sanottuja oikeita – myös hinnan osalta – sandaaleja, pitää kääntyä släbärien puoleen. Asiallisissa släbäreissä on periaatteessa kaksi vaihtoehtoa; Nike Benassi tai Adidas Adilette.

Viime kesän jälkeen Adiletteja on näkynyt runsaasti, mutta kuitenkin yllättävän vähän Addun muuhun suosioon nähden. Adilettejen sijaan Birkenstock on dominoinut sandaaliskeneä varsin suvereenisti. Lipokkaat, kuten Adilette assosioituvat lähinnä rannalle tai salille. Aivan turhaan, sillä tällaisissa sandaaleissa on varsin piristävä tallustaa rauhallisesti lähiterassille, pyörähtää kulman takana kaupassa tai ihan vain hengailla. Adilette on kesäisten budjettityylien aatelia.

Kuvat: huhmagazine.co.uk


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi