Bang for the buck – Uniqlon lampaanvilla

Lampaanvillaneuleet ovat olleet Uniqlon valikoimassa useita vuosia. Tänä syksynä Uniqlon neulevalikoima on lampaanvillan osalta kuitenkin laajempi kuin koskaan. Mallistossa on tarjolla perinteiset o- ja v-aukkoiset neuleet ja napitettava neuletakki. Klasikkomallien lisäksi valikoimassa on paksuhkolta vaikuttavasta ribbineuloksesta tehty crewneck ja oikeastaan yllättävän asiallinen taskuilla ja vetoketjulla varustettu neuletakki. Varsin pätevää kamaa kaikin puolin.

Halvasta hinnasta huolimatta lampaanvillaneuleiden laatu on ainakin aikaisempina vuosina ollut vähintäänkin tyydyttävä. Uniqlon lampaanvillaneuleet ovat perinteisesti kestäneet konepesun, eikä vähän karheampi lampaanvilla nukkaannu liian helposti rankemmassakaan menossa. Tosin hiemean karkeammasta tekstuurista johtuen näitä neuleita ei ole tarkoitettu yhdistettäväksi kevyiden kankaiden kanssa – oxford-paidat ja denim ovat lampaanvillan parhaat kaverit.

Nyt, kun syksy on alkanut puskea vahvasti päälle, kannattaa pistää tilausta sisään valikoiman ollessa vielä laaja. Ja tosiaan tilata, sillä pitkän odotuksen jälkeen Uniqlo aloitti viime keväänä toimitukset myös Suomeen. Uniqlon lampaanvillaiset neuleet ovat varmaankin parasta, mitä reilulla parilla kympillä voi saada.

Lampaanvillaneuleet Uniqlon verkkokaupasta.

03_126158
57_126257
08_126256
59_126156


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi