Commoneissa kultakirjaimet on osa juttua. Jos et pidä niistä, kannattaa ostaa jotain muuta.

Vaihtoehtoja riittää: zespa, acne adrian, eric schedin, svensson tai vaikkapa filippa k:n morganit. Vielä halvemmalla these glory days judd tai cos.
Royal republicin tennarit btw oli aika lähellä tota CP ilman kultakirjailuja... tai siis kultanumerot sisäpuolella. Ostaahan sitä ihmiset mm Tudoria Rolexin sijaan joten miksei tällainen paranneltu kenkähomage toimis.
^^ Listaan voisi lisätä vielä Diemmen tennarit, usein alessa ja laatu vähintään commonsin tasolla, mutta välipohja on reilusti mukavampi. Skippaa cosin tennarit. Nahka ihan ok-halpiskamaa, mutta muoto on aika ikävä sämpylä ja nilkkasauma tuntui itsellä siltä että hiertää pahasti kun kokeilin.
ttt kirjoitti:Royal republicin tennarit btw oli aika lähellä tota CP ilman kultakirjailuja... tai siis kultanumerot sisäpuolella. Ostaahan sitä ihmiset mm Tudoria Rolexin sijaan joten miksei tällainen paranneltu kenkähomage toimis.


Tudor on Rolexin pikkuveli, ei homage.
Kumpaa mallia tarkoitat? Jälkimmäisessä mallissa en pidä ohuesta pohjasta.

https://www.cosstores.com/fi/Men/Shoes/ ... .1#c-22755 vai https://www.cosstores.com/fi/Men/Shoes/ ... 7-65128341.

Diemme on varmasti hyvä vaihtoehto ja niin on monta muutakin, joita en maininnut. Niin sanotuissa "paremmissa tennareissa" riittää vaihtoehtoja eikä yhtä oikeaa vastausta ole. Mun mielestä kannattaa panostaa siinä missä nahkakenkiin.

Mistään homageista on turha puhua. Vaikka ovatkin valkoisia tennareita, niin noissa on aika suuria eroja eri mallien ja merkkien kesken. Vähän sama asia kuin, että lokeroisi kaikki mustat farkut vain mustiksi farkuiksi. Jos vaatteet on vaan vaatteita ja valkoiset tennarit vaan valkosia tennareita, niin sitten se on sama, mitä ostaa. Tärkeintä on, että on tyytyväinen.

Ymmärrän täysin, ettei kaikki ole valmiita yli kolmensadan tennareihin tai tykkää achilles low -mallista, kultaisista kirjaimista jne. ja siksi on hyvä että vaihtoehtoja riittää. Tosin olen sitä mieltä, että jos haluaa achilles lowt ja pystyy ostamaan achilles lowt, silloin kannattaa ostaa achilles lowt, ne on oikeasti parhaat. Varsinkin muita värejä/malleja voi saada alennuksista hyvään hintaan.
Hyviä kommentteja. Pahoittelut hutiloidusta homage heitosta.

Jälkikäteen funtsin että on aika jees että en ostanut kenkiä jotka jäljittelee CPtä olematta sitä, vaan ovat rosoiset kadunmiehen välineet. Nyt on hyllyssä tilaa metsästää sinne CP:t ;)
Kysytään täällä kun on tämä puku/solmio-maailma sen verra vieras itselleni. Tietoa hakiessa tuli vielä vastaan neulesolmiot. Missä menee näiden raja juhlien virallisuudessa? Tumman puvun juhlissa ei varmaan mene, mutta harmaa grenadiini menee? Toimiiko neulesolmio häissä/kokkareilla jos haluaa vähemmän jäykän kokonaisuuden?
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.