villevh kirjoitti:^^Eiks toi ole Skogskyrkogårdenilta? Oli kyllä säväyttävä (kaikki siellä muutenkin) kun opiskelijakollina siellä kävi.


On kyllä. Edellisellä sivulla toinenkin kuva sieltä. Loistavaa matskua.
Kelasin tämän ketjun läpi, mutta silmääni ei näkynyt enää tässä ollutta, jotain 1900-luvun alussa, Saksasta taidekommuunin rakentamaan projektitaloa, jossa oli sisustassa käytetty muutamaan pääväriä ja toimi nätisti. Joku muistaa mistä tässä oli kyse?
starsailor kirjoitti:Kelasin tämän ketjun läpi, mutta silmääni ei näkynyt enää tässä ollutta, jotain 1900-luvun alussa, Saksasta taidekommuunin rakentamaan projektitaloa, jossa oli sisustassa käytetty muutamaan pääväriä ja toimi nätisti. Joku muistaa mistä tässä oli kyse?


Ei varmaankaan Rudolf Steinerin Goetheanum?

Kuva

Joku Bauhaus-homma vois kyllä osua aikakauden ja värien perusteella?
Se oli joku 2. kerroksinen pienempi talo, joka on nykyjään jossain isomman kerrostalon kyljessä kiinni. Joku dokumentti taisi siitä tulla tv:stä, mutta jotenkin muistelen, että tälläkin oli siitä puhetta. Sisustuksessa oli käytetty muistaakseni kolmea väriä ja jotain geometrian sääntöä.
Aaa, jees. Tais olla Amsterdamissa tai muualla Hollannissa. Mun mielestä sitä käsiteltiin siinä Teemalta tulleessa Taiteen maantiede -sarjassa. Yritän kauvaa huomenna...
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.