Haku löysi 3667 tulosta

Re: Suositelkaa parturia

Pasteur kirjoitti:Itselle puolestaan on ihan positiivista, jos ei tarvitse puhua lainkaan. Hetki ilman päätelaitteita mukavassa ympäristössä puhumatta on itseasiassa ihan miellyttävä kokemus.


Mä taas oon sellainen hölöttäjä, että on pakko puhua. Kivempi puhua, kun on käynyt samalla tyypillä vuosia.

Re: Suositelkaa parturia

Laatu edellä, ilman muuta, mutta joku raja nyt pitää kuitenkin olla kokemuksenkin suhteen :) Ymmärrän kyllä. Hiustenleikkuu on epämiellyttävä kokemus, joten parempi tehdä siitä mahdollisimman miellyttävä. Ihmettelin vain, että vakkarin vaihtaa miljöön perusteella. Koen, että miellyttävyyttä lisää n...

Re: Suositelkaa parturia

Pasteur kirjoitti:^ Jos tästä vetäisi jonkin analogian rätteihin, niin fuccboi-kohujuristin hankintoja kai myös määrittelee lähinnä ompelujälki eikä esim brändin tai fiilis?


Kyllä se niissä räteissä merkkaa, joiden koen tarvitsevan erityistä huolenpitoa ompelujäljen osalta.

Re: Suositelkaa parturia

En trollaa, eikä siinä mitään erityistä mutta kun edellinen tila oli niin kiva niin kontrasti uuteen on aika suuri. Vanha paikka oli avara ja valoisa, uusi on vähän hämärä ja tunkkainen. Jotenkin luulisi, että leikkuun laatu on tässä se määrittävä tekijä, kun vielä koet tarvitsevasi erityistä huole...

Re: Etsintäkuulutukset - Etkö löydä mitä haluat?

Hyviä kohtuuhintaisia college-paitoja etsinnässä. Oversizet ei innosta joten COS ja Uniqlo valikoimat taitaa tällä hetkellä olla suppeat. Ainakaan COSsin liikkeessä ei tainut olla kuin harmaata perusmallia. Hintahaitari menee tässä siis alle huntin. Tsekkaa Asket. Se on juurikin mitä haet. https://...

Re: Asket

Huivi on käytännössä 1:1 Canadan kanssa. Jos pitää isosta ja lämpimästä huivista ilman, että labelissa pitää lukea Acne, niin ostosta ei tule katumaan.

Re: Suositelkaa parturia

On siinä joo. Varmaan kyl riippuu myös siitä millaiset hiukset on, mut mulla on sellainen kutina että omat kaipaa vähän enemmän huolenpitoa parturilta. Piti vaihtaa itse parturia tässä kun oma hyvä vakkari vaihtoi mestaan jonka sisustukset on sellaiset etten kärsi käydä siellä :( Et kai nyt trollaa...

Re: Suositelkaa parturia

Miten jengi jaksaa matkustaa hiustenleikkuuta varten? Onko siinä niin olennainen ero? Mulla ei todellakaan ole parhaiten leikatut hiukset, mutta on kiva, et saa kotona kulman takaa hyvää palvelua ja on kiva jutella tutun kanssa.

Re: Aloittelijoiden lanka

Onhan se periaatteessa, mutta väristä riippuu eniten. Paikkataskut vievät aina rennommaksi, mutta kukaan tuskin edes huomaa niitä. Linnanjuhliin en menisi, jos nämä ne hieman virallisemmat kokkarit ovat. Puku päällä toki, kuten myös toveri eakinilla.

Re: Kysymyslanka

joona kirjoitti:Komppaan Pepeä, mustat (tai harmaiksi kuluneet) farkut jalassa lähes aina silloin, kun ei tarvitse pukua käyttää.

Mustat Acnen Riverit kyllä imee kaiken pölyn jne. itteensä aika innokkaasti.


Ne imee, mut pienen käytön jälkeen se loppuu. En tiedä mistä johtuu.