Haku löysi 2029 tulosta

Re: Etsintäkuulutukset - Etkö löydä mitä haluat?

Onko kaikki Acronym aina pakko snaipata julkaisupäivänä vai mikä on brändin saatavuus noin normaalisti? Suuri osa ihan samuraikamaa mutta muutamat sen näköiset housut, että voisi käyttää. Ei vaan kiinnosta maksaa yli tonnia Grailedissa niistä kun koko- ja fittipolitiikkakin on epäselvää. https://pro...

Re: Kysymyslanka

^Varmaan vaikuttaa se, että onko tuo miten käsiteltyä kangasta. Alkuperäinen M65 varmaan imee väriä kuin sieni mutta nykyisin kaikessa tapaa olla erilaisia kosteutta ja likaa hylkiviä ominaisuuksia jos kyse on yhtään enemmän outdoor-kamasta.

Re: Kysymyslanka

Kai sitä pitää oliveen taas kallistua. Musta ei omassa päässäni oikein istu kuin mustan kanssa (paitsi nyt gilet ja sitä pienemmät accessoryt). Tiedän kyllä, että moni tykkää täysmustista farkuista ja vetää ne päällä navyn yms yläosan kanssa.

Re: Kysymyslanka

Miksi en osaa yhdistää mielessäni mustia housuja ja muun värisiä yläosia (olive, navy) toimivaksi? Heittäkää propagandaa, joka avaa silmäni.

Mielessäni kummittelee nyt vaan se viikon takainen beige takki ja mustat housut.

Re: Etsintäkuulutukset - Etkö löydä mitä haluat?

Vaikea sanoa, miten kovaa tuulta ne tarkoittaa tuolla. Kyllä tuo kestävin sateenvarjoni on mutta tuskin mikään kestää navakkaa myrskypuuskaa sisäpuolelta. Ikäväähän satenvarjoa on kovassa tuulessa käyttää mutta ei tuo ole vielä nurin mennyt vaikka olenkin siihen asti käyttänyt, että mieluummin sulke...