Haku löysi 65 tulosta

Re: Fillarilanka

Roveen menee vaikka VO:n teräksiset, jos siis oikeasti hyviä ja kiinteitä haluaa. Bluemelsit sitten kevyempänä oikein hyvät.

Kauniita lokareita on kyllä, vaikka Honjot. Se vaan riippuu ihan pyörästä mihin ne laittaa:)

Omaan All City Machomaniin asensin Mustat VO:n nuijitut. On nätit ja toimii.

O: Nudie grim tim/thin finn

Otsikon farkkua koossa W31"/L32" tai L34". Selvedget mielellään mutta tarjoa muutakin. Mikäli lyhennetty, niin sisämitta vähintään 75cm. Brute knuttejakin samassa koossa voisin testata. Edelleen hakusessa myös Nudien farkkupaita, mielellään sillä hartia brodeerauksella. Selvedge taisi...

Re: Etsintäkuulutukset - Etkö löydä mitä haluat?

Siihen ja muutenkin yleisesti istuvuuteen. Yllätyin itsekin Johanin mittaessa jalkoja. Olen pitänyt aina kokoani Uk7 tai 41/41.5 ja ostanut kengät sen mukaan. Nyt ostanut parit uk7.5 hiukan tilavammalla lestillä ja ne ollut ihan jees, mutta esim. Trickersien kohdalla, jotka alkuun tuntui liian isoil...

Re: Etsintäkuulutukset - Etkö löydä mitä haluat?

Ei tarvinnut mennä Eliel'siä pidemmälle. Ookein hyvät löytyi. Budjetti lähti lapasesta mutta on ainakin hyvät kengät pitkäksi aikaa. Tulipa samalla oma jalka mittautettua ja todettua että tähän mittaukseen verrattaen olen ostanut lestistä riippuen 0,5-1,5 kokoa liian pieniä kenkiä.

Re: Kysymyslanka

Tulipas akuuttitarve pikkutakin hihojen lyhennykseelle. Onnistuisikohan missään stadissa ns. Päivässä? Lauantaina juhlat:) Tulin siihen tulokseen että musta puku on vaan liikaa. Todella ajoissa taas liikenteessä.